Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Infinity ruha megkötésről tabuk nélkül

Eredetileg egy szimpla Infinity kötésekről szóló cikket terveztünk, aztán arra gondoltunk, hogy inkább összegyűjtjük a leggyakoribb kérdéseiteket és félelmeiteket a ruhával kapcsolatban.

Hogy fogom én ezt otthon megkötni?

Először is, mindenki nyugodjon meg, az Infintity nem az ördögtől való. Mi sem Infinity kötő mesternek tanulunk az ovi óta, mégis van mindenkinek 2-3 fazon (bolti kolléganőinknek több is), amit rutinból köt. Az új fazonokkal pedig ugyanúgy kísérletezünk fotózásaink során, ahogy ti is. Webshopunk képei között is számtalan inspirációt találtok, illetve Instagram oldalunk videói között is előszeretettel mutatunk be kötési variációkat. Őszintén mondjuk, hogy gyakorlat teszi a mestert, és valójában az ideális fazon megkötése egyszerűbb művelet, mint gondolnád. 

Infinity ruha kötési ötletek

Viselhetek alatta melltartót? 

Ez valóban nehéz, de nem lehetetlen küldetés. Az első megoldás, hogy olyan fazont választasz, ahol a hát megoldást szélesebben kötöd meg, ezáltal eltakarod a pánt nélküli melltartódat hátadon is. A másik megoldás a csak elöl takaró "cuppanós" melltartó. Mindenképp érdemes a ruha megvétele után keresned egy szuper fazont, amit végül viselni fogsz.

Variálható ruha kötése

Nem szeretem a kivágott fazont, mert nem töltöm ki. 

Sokan a mélyen dekoltált V-kivágott fazonokat látva aggódni kezdenek, de szerencsére, rengeteg gyönyörű, zárt megoldás létezik. A tóga fazont akár fel is dobhatod egy csavaros váll megoldással. A titok, hogy húzd jó magasra a szoknya részt, így nem fog szétnyílni az anyag középen, a pántoknál pedig arra figyelj, hogy széles területen fedjék egymást.

Variálható maxiruha   

Nem szeretem, ha látszik a karom.

Nem mindenki szereti fedetlenül hagyni a vállait, és nagyon sok vásárlónk nem szereti azt sem, ha látszik a karja. Egy laza pelerines kötés ezt a problémát is megoldja, ha pedig egy csavart is vigyel az öv részbe, igazán különleges ruhát kapsz eredményül. (A képen a pelirenes fazonn ujj megoldását visszahajtottuk, hagyd leengedve és a ruha ujja vállad alá fog érni. )

Vállat takaró variálható ruha 

 

Túl alacsony vagyok: 
Tapasztalatunk szerint a hosszú ruha mindenkinek jobban áll, függetlenül a magasságtól, bár ennek a ruhának létezik midi változata, de ha alacsony vagy, akkor mindenképp a maxit ajánljuk, mert a koktél fazont nehezebb alakítani. A maxiruhák alja viszont, nincs elszegve, így szuper egyszerűen vágatható méretre, fillérekért.

Végezetül pedig, mi miért ajánljuk igazán? 

Mert ez tényleg a végtelen lehetőségek ruhája, ráadásul szuperül ki tudod használni, ha több esküvőre is hivatalos vagy. Nyáron remekül mutat a tengerparton, de ha alapvetően is szereted a maxiruhákat bátran viselheted a hétköznapokban is. Hihetetlenül rugalmas és kényelmes ruha, amit akár kismamaként is bátran viselhetsz. Egyszerűsége és variálhatósága révén pedig biztosan nem válik idejét múltá, így egy örök kedvencre teszel szert.

Ha kedvet kaptál lesd meg Infinity ruha kínálatunkat: https://www.crystalpecs.hu/eskuvore/infinity-ruhak