Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Adventi kalendárium - December 19.

Írhatnánk mi is egy 26. cikket arról, hogy hogy legyen tökéletes a sminketek az ünnepek idején, de nem fogunk. Több okból sem. Egyrészt, mert van már ilyen az interneten 100, másrészt, mert ha valaki nem sminkel alapból vagy nem tud, akkor most sem fog nekiállni vagy katasztrofális lesz az eredmény. Harmadrészt pedig, nem ez a szakterületünk, ezért ez most nem egy vérprofi összefoglaló, viszont valóban használható ötleteket gyűjtöttük arról, hogy hogyan lehet ünnepi megjelenésetek a legtökéletesebb tudásotokat és outfiteteket figyelembe véve. 

 

Ha minden kötél szakad

Elsőként arra gondoltunk, hogy biztos vannak köztetek olyanok, akik valóban a natur smink kedvelői. Lássuk milyen esetekben érdemes ezt a smink kategóriát választanotok? Ha ténylegesen nem tudsz, vagy nem lesz időd hazamenni a buli előtt, érdemes natur sminket választanod. Egyrészt a nap végére sem fogsz úgy kinézni, mint aki megjárta a hadak útját, másrészt pedig műszakod végén egy kis highlighterrel, némi szájfénnyel könnyedén felfrissítheted az összhatást. Crystal-tipp: Legyen a ruhád az aduász! Ha outfited egy igen hangsúlyos csillogó, vagy feltűnően mintás darab, ne ess túlzásba. Nem csak azért érdemes a visszafogott makeup mellett döntened, hogy elkerült azt a bizonyos too much hatást, hanem mert végső soron úgysem hagyná ruhád érvényesülni a sminked és fordtva.

Forrás: Pinterest
https://hu.pinterest.com/pin/520588038166572196/

Mitől lesz ünnepi az ünnepi smink? 

Kezdjük az alapoktól, lássuk elsőként a színeket. Nem fogtok meglepődni, ha azt mondjuk, hogy a divathoz hasonlóan itt is a pirosas árnyalatok, az arany és az ezüst dominálnak. Idén viszont megjelennek a vizes színek, mint a fényes kékes, zöldes árnyalatok a személypúderek között. A jól ismert füstös hatás mellett most a csillámos szemhélypúderek és a glitterek hódítanak minden mennyiségben. Tipp: azoknak, akik túlzásnak érzik a csillogást egy csillámos tus, vagy szemceruza ideális választás, hogy ünnepivé varázsolják makeupjukat.

Forrás: Pinterest
https://hu.pinterest.com/pin/439734351085700756/?lp=true 

Arra ügyeljetek, hogy ha csillogó személypúdert választotok, nude ajakrúzst válasszatok mellé, különben kissé bohócos hatást keltetek majd. Ha az erős rúzsok hívei vagytok, kombináljátok klasszikus tusvonallal. Szilveszterkor egyébként nem csak a klasszikus vörös rúzs jöhet szóba, ilyenkor kedveltek az aranylóan csillogó, fényes vagy éppen metálos árnyalatokat, idén pedig, ha igazán trend követők vagytok, ajkaitok kékesen pompáznak majd, amikor éjfélt üt az óra.

Forrás: Pinterest
https://hu.pinterest.com/pin/439734351092045956/ 

Tipp: a rúzs alá viseljetek ajakceruzát, így meghosszabbíthatjátok a tartósságot. 2018-ban leköszön a highlighterek korszaka, de azért az év utolsó napján viseljétek nyugodtan arccsontra, orrnyeregre vagy lehellet vékonyan a száj fölé alkalmazva. Végezetül pedig ne felejtsd el a fixálást, hogy az új évet is pont ugyanolyan ragyogóan kezd, ahogy az óvet lezártad. 

 

Forrás: Pinterest
https://hu.pinterest.com/search/pins/?q=silvester%20makeup&rs=typed&term_meta[]=silvester%7Ctyped&term_meta[]=makeup%7Ctyped