Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Adventi kalendárium - December 17.

Előző cikkünkben igyekeztünk tényleg csodálatos dekorációkat bemutatni számotokra, de akarva akaratlanul is belebotlottunk néhány hajmeresztő karácsonyi díszbe idén. Lássuk a mi szörnyűségi versenyünkből összeállított toplistánkat idénről. 

Minden, ami idén menő volt.... vagy nem...


2018-ban az egész évet uralták a flamingók és az unikornisok és igaz, ami igaz december 9-én mi is javasoltuk nektek, hogy készítsetek velünk egy cuki kis unikornist, ha szeretnétek egyedi karácsonyfadíszt. Szerintük amíg az általunk javasolt ötlet valóban aranyos végeredményt és egyben szórakoztató készítési módot foglalt magába, addig erről a csillám-csodáról ezt valahogy nem tudjuk elmondani... Természetesen a készítők gondoltak arra is, hogy minden stílusú karácsonyfához passzoljon ez a remekmű, így legalább 4 féle színben is legyártották. Fontos, hogy ízléses legyen a fa, ugyebár..

  

Amit mindenki szeret....de nem a fán!

Enni mindenki szeret, és ha nem erre gondoltak, akkor valószínűleg igen éhesek voltak azok a desingerek, akik ételeket formázó kollekciót dobtak piacra egy dán bolt polcain. Bármekkora csoki, gyümölcs vagy gyorskaja rajongó is legyen valaki, ezeket a díszeket kétségkívül egyetlen szépérzékkel rendelkező ember sem akarná nézegetni Szenteste. Abba már bele sem akarunk gondolni, hogy miért zöld az a hot-dog....

A divat mindenek előtt...

Oké, nálunk divatbolondok dolgoznak, így tudjuk, milyen igazán lelkesedni egy-egy darabért vagy márkáért. Mi igazán nyitottak vagyunk a designer darabokat illetően, de amíg a balett cipőt gond nélkül el tudjuk képzelni a karácsonyfán utóbbi fenyőfafüggővel már nem voltunk ilyen toleránsak. Azt hiszem csapat szintű kívánság volt, hogy ez a darab is a bolt polcán maradt és a dorkót inkább meghagyjuk Jeans Shop kínálatunk mellé, vagy vagány módon tüllszoknyáinkhoz viselve.

Tényleg vannak kreatív és innovatív díszítési trendek életben, és bár szakmánk révén nyitottan és izgalommal állunk az újításokhoz,  a karácsonyfát cégen belül és otthon is mi inkább hagyományos módon díszítjük.