Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Adventi kalendárium - December 16.


Karácsonyfa-dekor trendek

Ha nincs még ötleted, milyen legyen idén a karácsonyfád, hoztunk néhány ötletet:

Fehér

A fehér örök klasszikus, könnyed szín, mely mindennel kombinálható, de önmagában is csodás. Nincs is elegánsabb egy fehér díszekkel dekorált fánál, ráadásul a hófödte tájakra asszociál róla az ember. Érdemes különböző textúrájú (matt, fényes, csillámos) díszeket válogatni, így sokkal izgalmasabb lesz a végeredmény. A gömb díszeken túl klasszikus formának számít a karácsonyfa, a csillag, a hópihe, de az utóbbi időben egyre népszerűbbek az angyalszárnyak is. Karácsonyfánkat befejezhetjük fehér boával vagy szalaggal, esetleg áttetsző kristályfüzérrel. 

Ezüst

Kicsit hűvös, ugyanakkor elegáns szín. Önmagában is gyönyörű, de más színekkel is remekül kombinálható. Az ezüst eleganciáját fehérrel kombinálva emelhetjük ki a leginkább. Érdemes itt is a különböző formájú és felületű anyagokat keverni. Apró díszek, gyöngyök, boák ezüst kristályok.. Egy fehér-ezüst fa remekül mutat egy minimalista stílusú otthonban.

Barna

Az elmúlt években vállt egyre népszerűbbé a barna szín és árnyalatainak használata. Arannyal vagy fehérrel is jól kombinálható, egyszerre ünnepi és természetközeli. Nem csak gömböket hanem bogyós terméseket, tobozokat vagy mézeskalácsot is tehetünk a fára, igazán bensőséges lesz a hangulata! A díszek stílusától függően karácsonyfánk rusztikusabb vagy vintage stílusú is lehet. A barna díszek mellé meleg fényű égősort válasszunk.

Arany

A karácsony a csillogásról szól, nincs ünnepibb szín az aranynál és árnyalatainál. Az utóbbi időben a klasszikus arany mellett egyre népszerűbb lett a finom pezsgő és a lágy rose gold árnyalata. Kellemes hangulatot termethetünk ezen variációk együttesével. Fehérrel vagy ezüsttel kombinálva igazán exkluzív hatást érthetünk el. Ha bármelyik dekoráció vagy műfenyő felkeltette az érdeklődésedet, mindegyiket megtalálod Karácsonyországban a Pécs Pláza étteremudvara mellett. Ha nincs kedved a dekorációval bajlódni, a fákat a dekorációval együtt is megvásárolhatod!